Service

Vi är en fullserviceverkstad och vi hjälper dig

Genom att lyssna på våra kunders behov, har vi utvecklat en fullserviceanläggning med syfte att erbjuda våra kunder allt för bilen under ett och samma tak. Vi jobbar med skadereparationer, lackskador, glasskador,  service och däckbyte. För våra kunder innebär det här snabbare leveranser, konkurrenskraftiga priser och ett trevligt och personligt bemötande.

Välkommen att kontakta oss, eller kom in till vår verkstad i Helsingborg.

Krockskador

I samarbete med ert försäkringsbolag arbetar vi för att snabbt och enkelt kunna ta emot små som stora skador. Vi har drop-in service för skadebesiktning under våra ordinarie öppettider.

Bilreparationer

Vi utför all sorts reparation på er bil, allt från elfel till motorbyten. Vår kompetenta personal har många års erfarenhet av att lösa alla typer av mekaniska problem.

Billackering

Vi utför all sorts billackering, allt från en mindre lackskada på skärmen till hellackering av din bil. Vi arbetar med den senaste teknologin inom billackering.

Hyrbil

Vid inlämning av bil för reparation kan vi erbjuda en lånebil från 250:-/ dag under tiden bilen är hos oss.

AC-Service

Vi utför all sorts reparation av AC-system. Vi felsöker, reparerar och servar AC-systemet samt fyller på AC. Vi har självklart alla certifikat som krävs.

Försäkringsbolag

Reparationspartner till alla försäkringsbolag

Hjulskifte

Vi skiftar och förvarar dina hjul i vårt däckhotell. Vi utför även 4-hjulinställning med den senaste 3D-tekniken